HEBE SCHIEBE

Пълна документация

 • MACO предоставя цялата документация за всеки конкретен производител на профили. Монтажни инструкции, списъци с поръчки, техническа онлайн брошура на MACO и др., са персонализирани за системата за профил въпросната. Следователно получавате всички информация и инструкции директно от нас. С MACO, вие сте винаги в сигурни ръце.

Силна в екстренмни условия

 • Всички части от обкова могат да бъдат поръчани със специалното покритие на MACO! Тестваната повърхностна защита MACO TRICOAT-PLUS може да бъде всички хардуерни компоненти, ако Изисква. Ненадминато предимство: Вие предлагате на клиентите си прозорци с най-високо ниво на защита от корозия, дори в солено море на въздух бреговата ивица, в претоварени промишлени райони с високи нива на замърсяване или басейни с хлорни изпарения.

По-голяма толерантност и стягане

 • Заключващи болтове от твърда стомана идеалното притискащо налягане върху уплътнението на крилото. Тъй като PVC профилите често на обковите, MACO та на нови заключващи болтове със специален главата, която може да абсорбира по-голяма Допустимите отклонения. Следователно това позволява малки вариации по време на сглобяване и на производство, ви дава повече свобода на действие и по-бързо време за обработка. Стандартна заключващите болтове и Наличен. Вече не трябва да се нуждаете от дистанционери, за да компенсирате вариации, но те са налични в случай на на авария
 • Плоска шина с предварително разпробити отвори свързва каретките една с друга
 • За сигурна връзка с винтовете се прилагат специални конуси правещи разкачването невъзможно.
 • Възможно сглобяването им извън обковъчния канал в един общ елемент, което значително облекчава монтажа.
 • Допълнителни реглажи не са необходими.
 • MACO, съвместно с колегите си от REHAU, разработи специална система за високия им клас профил – серията GENEO.
 • Оптимална изолация в долната част благодарение на специалния праг. Изработен от пластмаса и армиран с фибростъкло той притежава изключително ниска степен на топлопроводимост, което прави допълнително прекусване на термостове излишно.
 • Опционално има възможност за монтаж на допълнителни уширителни профили за постигането на невероятен резултат – U 0.82 W/(m²K).
 • За още по-свободно преминаване между вътрешното и външното пространство, МАСО създадоха и безпрагова система отговаряща на DIN 18040 за достъп, с височина на плъзгащата шина само 5мм!

Основни елементи на инсталацията

 • Щипка PVC дистанционер барове са налични в различни размери на базата на
  различни производители на
  Версии. Това гарантира, че
  хардуер ще се поберат профила перфектно.
  Щипка за позициониране осигурява
  и помага за избягване на грешки
  по време на монтажа.

Гладки движения

 • Уникална за пазара, всяка PVC система с помощта на валяк MACO L&S идва като стандарт със специална технология на четката. Тези четки, разположени пред ролките, отстранете замърсяванията, като прах, пясък или домашен любимец косми от ролковия път когато се използва. Това запазва ролките дори по време на така че уредът да може да продължи да плъзгане гладко

Най-доброто обслужване

Достатъчно е да изпратите заданието и за всичко остано ще се погрижим ние. Монтажни указания, схеми и шаблони, всичко влиза в крайната цена на обкова.

 • Благодарение на допълнителната каретка с лекота могат да бъдат придвижвани крила с тежест до 400кг.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!